Martin de Baat

Martin de Baat

Provinto

Columns van MartinGeplaatst door Redactie do, februari 23, 2017 14:02:30

Er is een nieuw concept gelanceerd in de online wijnhandel. Provinto. Deze site neemt je al het gezoek naar jouw ideale wijn uit handen. Echt handig!

De eigenaar is Hans van Stam, registervinoloog van de Wijnacademie. Hij stelt door middel van een paar korte wijnvragen een smaakprofiel vast en slaat die op. In de vragenlijst komt bijvoorbeeld landenvoorkeur, favoriet druivenras en budget voor. Aan de hand van dat smaakprofiel stelt hij uit zijn wijnassortiment een doos van 6 wijnen samen die het best bij jou past. De prijs van de verschillende wijnen heb jij dan al doorgegeven. Zo krijg je een doos met wijnen die bij je past. En proef je wijnen die je anders nooit had gekocht. Want er zijn meerdere wijnen met het karakter van jouw favoriete wijn. Misschien zijn die andere wijnen zelfs wel lekkerder! Hans kiest zijn, steeds wisselende, assortiment zeer zorgvuldig uit, en er zitten werkelijk pareltjes bij.

Jouw smaakprofiel is dynamisch, zeker als je veel proeft. Hans zorgt voor variatie binnen jouw profiel én voor persoonlijk contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en blijft. Je kiest zelf de prijs en type wijn (rood, wit, rosé) in jouw luxueuze doos, deze kunnen per fles verschillen. Dus bijvoorbeeld twee witte wijnen van 10 euro en twee rode van 13 en twee rode van 20. En deze wijnen voldoen allemaal aan jouw persoonlijke smaak. Elke doos wordt beter, want je kunt elke geproefde fles beoordelen en Hans neemt dit mee. Hij zorgt hiermee voor "smaakonderhoud" en houdt dus jouw wensen bij. Supermakkelijk dus! En ben je echt helemaal gek van één ontvangen wijn dan kan je die ook gewoon per doos bestellen. Dan weet je zeker dat je een wijn in huis haalt die je fantastisch vindt.

Ik ken Hans van een proefclub en ben aan Provinto verbonden als adviseur en zoek mede de wijnen voor het assortiment uit. En dat doe ik met plezier: er is nog zoveel moois te ontdekken! Dus als je klaar bent met het staren naar de schappen van de supermarkt of slijterij om vervolgens maar iets op de gok te pakken dan stel ik voor dat je even de site van Provinto bezoekt en vrijblijvend een profiel aanmaakt. Ik kan het je echt aanbevelen. Provinto is oprecht, professioneel, persoonlijk en vernieuwend.

Hartelijke groet Remy.

www.provinto.nl

  • Reacties(0)//www.gastheerschap.com/#post1494